Mijn Aanpak

Van kennismaken tot eindproduct

Kennismaken

Er zijn veel verschillende manieren om te communiceren. Maar om elkaar echt goed te begrijpen blijft een introducerend gesprek, face to face, onontbeerlijk. Veel communicatie zal later digitaal verlopen. Maar door eerst met elkaar live in gesprek te gaan, zijn de grootste stappen in het komende proces meteen al gezet.

Wat is het gewenste resultaat

Tijdens ons vrijblijvende kennismakingsgesprek bespreken we het gewenste einddoel of het beoogde eindresultaat. Waar sta je nu, wat is je doel en wanneer ben je tevreden? Aansluitend maken we een inventarisatie van de communicatiemiddelen die je kunt inzetten om jouw doel te bereiken en welke bijdrage ik daaraan kan leveren.

Wat kan ik voor je betekenen

Mijn bijdrage aan jouw eindresultaat kan bestaan uit het (creatief) met meedenken in concepten tot en met het aanleveren van het eindproduct. Soms beperkt het zich tot een van de tussenfasen, zoals het bewerken van basis beeldmateriaal of het drukklaar maken van bestanden. Wat het eindproduct ook is, je zal merken dat ik een creatieve sparring-partner ben die het einddoel nooit uit het oog verliest.

Vooraf bespreken we ook de gewenste mate van betrokkenheid. Want waar de ene opdrachtgever graag geïnformeerd blijft over de hele ontwikkelingsgang, en zelf ook een creatief proces moet doormaken, wil de ander het liefst een kant-en-klaar eindproduct.

Offerte

Kwaliteit is fundamenteel. Ik ga door tot het product perfect en naar wens van de opdrachtgever is. Tegen een gunstig en concurrerend tarief kun je rekenen op een kwalitatief hoogstaand eindresultaat. Vooraf krijg je een overzichtelijke offerte waarin alle onderdelen van de opdracht duidelijk zijn opgenomen.